Sonrise: 23 - 27 juli 2018
overlay afbeelding

Wat is Sonrise Haarlem?

Sonrise is een week vol sport, spel en actie bij jou in de buurt! De voornaamste activiteiten tijdens Sonrise zijn sportclinics en sportwedstrijdjes. Ook voor kinderen die liever lekker gaan knutselen is op locatie een activiteit bedacht. Daarnaast worden er op veel locaties ook spellen en andere gezellige (zomer)activiteiten georganiseerd.

De activiteiten voor de kinderen tot 12 jaar vinden 's middags plaats, tussen 14.00 uur en 16.30 uur. ‘s Avonds kunnen tieners en jongeren van 19.00 uur tot 21.00 uur meedoen met de activiteiten. Zo is er voor elk niveau en iedere leeftijd een uitdaging! In de pauzes tussen de activiteiten vertellen de sporters iets over hun christelijk geloof, meestal door middel van toneelstukjes en persoonlijke verhalen.

Meestal is er aan het eind van de Sonriseweek een buurtmaaltijd. Voor deze avond kunnen alle deelnemers aan de activiteiten hun ouders, vrienden en buren uit de wijk uitnodigen en wordt er samen gegeten. Tijdens de maaltijd is er naast ontmoeting met elkaar ook aandacht voor het christelijk geloof. De sporters vertellen graag waarom ze blij zijn dat ze Jezus kennen en dat een leven met Jezus voor iedereen is weggelegd. Deze avond laat bij veel mensen een blijvende indruk achter. Kijk op het programma van jouw wijk wanneer deze buurtmaaltijd is.

Iedereen is welkom om langs te komen. Bekijk het programma van jouw wijk via het menu in de rechterkolom.

 

Contactgegevens

Sonrise Haarlem wordt georganiseerd door:

Geloven in de Stad
Amsterdamstraat 59
2032 PN Haarlem
sonrise@gelovenindestad.nl