Sonrise: 23 - 27 juli 2018
overlay afbeelding
vrijdag 28 juli 2017 - 23:17

Regen over het park heen geblazen


Wat een mooie laatste dag van Sonrise op het Zaanenpark. De regen werd letterlijk over het park heen geblazen precies op de momenten dat de sporters hun sketch (the stage) wilden doen of de buurtmaaltijd zou beginnen. Meer dan wat spetters hebben we niet gehad.

Het was zo mooi om te zien welke band de sporters met zoveel kinderen en ook volwassenen hebben opgebouwd. De kinderen hangen soms letterlijk aan de sporters voor aandacht, complimenten, een bemoedigend woord en heerlijk sporten, spelen en knutselen. Met tieners zijn gesprekken en een laatste bijbel of boekje uitgedeeld. De volwassenen waarderen de gesprekken en de open gemoedelijke sfeer op het park. Fijn om te merken en horen dat de sporters ook zegen van God ervaren en kracht en moed voelen om contacten aan te gaan. Wat aan het begin van de week soms nog wel moeilijk en spannend was, is nu makkelijker en wordt geleid en gezegend. De sfeer en de band in het Zaanenpark waren de hele week uitstekend.

Voor de buurtmaaltijd was veel en genoeg eten. Een handvol volwassen buurtbewoners en zeker 30 kinderen hebben samen met sporters en gemeenteledengenoten van de heerlijke salades, stokbrood en zeker ook de pannenkoeken! Een lekkere afsluiting van een mooie week.

En de sporters, die konden geen afscheid nemen van de trouwste kinderen. Nog sporten en omhangen en morgen……. Gaan ze de kinderen die mee willen ophalen voor de slotdienst.

 

Laten we alle kinderen, tieners en volwassen die deze week iets hebben meegekregen van God en zijn liefde voor de mensen door Jezus, in gebed opdragen bij onze hemelse Vader. Hij laat immers niet los wat zijn hand begon te doen ook al moeten wij soms wel loslaten …….

icoon voor fotopaginaBekijk foto's van het afgelopen jaar > icoon voor fotopaginaBekijk de Sonrise promo >

Locaties

Teamfoto frame

Nieuws